Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Müslüm Gürses - Yaranamadım Almanya Konseri Ses Kaydı
Müslüm Gürses - Yaranamadım Almanya Konseri Ses Kaydı

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Bulunmayan, Çeşitli Plak Şarkıları ve Diğerleri
Yazar Mesaj
BabaSayfa
Üye
Üye

MesajTarih: 07-Şub-2012 / 14:41    Mesaj konusu: Müslüm Gürses - Yaranamadım Almanya Konseri Ses Kaydı

Kullanıcı profilini gör
Konuya Teşekkür Gönderenler
2 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
affetmem_seni65
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
MesajTarih: 07-Şub-2012 / 15:21    Mesaj konusu: Re: Müslüm Gürses - Yaranamadım Almanya Konseri Ses Kaydı

Paylaşımın için teşekkürler...

"siteye ilk kayıt: dec 20,2004"
Kullanıcı profilini gör
X_MeYHaNeCi_X
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25-Şub-2012 / 11:29    Mesaj konusu: Re: Müslüm Gürses - Yaranamadım Almanya Konseri Ses Kaydı

emeginne saglık saol... hafif sesle oynanmıs Sad
Kullanıcı profilini gör
dilenci__06
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 17-Mar-2012 / 04:22    Mesaj konusu: Re: Müslüm Gürses - Yaranamadım Almanya Konseri Ses Kaydı

Orjinali bu şekilde değil paylaşımın için teşekkürler..
Kullanıcı profilini gör
zeliha
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: 27
MesajTarih: 23-May-2012 / 15:33    Mesaj konusu: Re: Müslüm Gürses - Yaranamadım Almanya Konseri Ses Kaydı

tıkladıgmız videoaçımıyor tmam eklmisin ama neden engl koyursun kardeşim biz bunu nerden inrecegizbilgmizde yok ben tam 5 6 yıldan belli üyeyim yani neden böyle sıkıntılar çıaroyorsunuz almanonserinive istan bul konmseri erişemiyoruz ozman bizinneden üye oluk kardeşim
Kullanıcı profilini gör
ahmet4545
Üye
Üye

Nereden: MANİSA MERKEZ...
MesajTarih: 23-May-2012 / 15:49    Mesaj konusu: Cevap: Re: Müslüm Gürses - Yaranamadım Almanya Konseri Ses K

zeliha demiş ki:
tıkladıgmız videoaçımıyor tmam eklmisin ama neden engl koyursun kardeşim biz bunu nerden inrecegizbilgmizde yok ben tam 5 6 yıldan belli üyeyim yani neden böyle sıkıntılar çıaroyorsunuz almanonserinive istan bul konmseri erişemiyoruz ozman bizinneden üye oluk kardeşim
lınk olmus engel söz konusu degil daha evvel her hangı bır sorun yoktu

BabaSayfa
Üye
Üye

MesajTarih: 21-Hzr-2013 / 23:29    Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses - Yaranamadım Almanya Konseri Ses Kaydı

yaranamadım almanya konseri
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Bulunmayan, Çeşitli Plak Şarkıları ve Diğerleri
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering