Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - hakan gürses'in asıl gerçeği
hakan gürses'in asıl gerçeği

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Diğer Sanatçılarımız
Yazar Mesaj
cLe_
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: KARAGÜMRÜK
MesajTarih: 28-Arl-2006 / 00:36    Mesaj konusu: hakan gürses'in asıl gerçeği

....SAHTE KONSER VE KULLANILAN LÖSEMİLİ ÇOCUĞUN DRAMI...

ELİNDE BİR TOMAR PARAYLA ADANAYA GELİP HANGİ SANATÇI BEN KONSER DÜZENLEMEK İSTİYORUM DER?
BÖYLE İŞLERE SANATÇIMI YOKSA MENEJERİMİ BAKAR?
BU İŞE BİRDE LÖSEMİLİ ÇOCUK ALET EDİLİRMİ?
VİCDAN YOKSA EDİLİR TABİİİİ...
LÖSEMİLİ ÇOCUK YARARINA DİYEREK DUYGULARI SÖMÜRÜLÜP KANDIRILAN HALK,,,
VE KOSKOCA MİMAR SİNAN AÇIK HAVA TİYATROSUNDA DÜZENLENEN SAHTE HAKAN GÜRSES KONSERİ..
SAHTE SANATÇI ADANADA BARLARDA,İMZA GÜNLERİNDE,RADYO PROGRAMLARINDA...
GERÇEK HAKAN GÜRSES OLAYI DUYAR....
TABİ LÖSEMİLİ ÇOCUKTA VE HAYATA Bİ KEZ DAHA KÜSER AİLESİ ONDAN BETER.
SAHTE SANATÇIYMIŞ DİYE ÇOCUKLA DALGA GEÇİLİR....
KONU ADLİ MAKAMLARDA.YAPIMCI FİRMANIN AÇIKLAMALARI ÇOK İLGİNÇ OLUNCA AKILDA Bİ SÜRÜ SORU İŞARETLERİ...
HAKAN GÜRSES 3 ALBÜMÜ OLAN ULUSAL BİR SANATÇIDIR.BİÇOK BASIN KURULUŞUNDA GÖRÜNTÜLERİB VARDIR.
BU NE CESARET?
SAHTE SANATÇI BİDE HAKAN GÜRSES ADIYLA AYNI FİRMADAN ALBÜM ÇIKARIYORMUŞ...

GEÇEN HAFTADA TGRT TVDE PROGRAMA KATILMIŞ.BUNU HAKAN GÜRSESİN KENDİSİDE İZLEYİP KAHROLMUŞ.
SAHTE SANATÇI,SAHTE KONSER,SAHTE ALBÜM AMA GERÇEKLER ACI....
LÖSEMİLİ ÇOCUKTAN NE İSTENDİ?
GÜNAH DEĞİLMİ?
HAKAN GÜRSESİN SANATÇI HAKLARI NEREDE?
VE BU SAHTE SANATÇI NASIL BU KADAR RAHAT KANALLARDA GEZİYOR?
HAKAN GÜRSES KONUK OLUP AÇIKLAMA YAPMAK İSTİYOR.DAHA BUNLAR NEKİ?
DUYDUKLARINIZA İNANAMİCAKSINIZ.....

_OKAN OKAY IN ACIKLAMALARI_HAKAN GÜRSES İN MENEJERİ....

Ben HAKAN GÜRSES in menajeriyim adım OKAN OKAY sizler delikanlı insanlarsınız hep beraber olup bu olayı açıklığıa kavuşturalım benden yapmamı istediğiniz bir durum varsa beni arayın 05442811791 gerçek hakan gürses HATAY lıdır ve şuan HATAY dayız yakın bir tarihte yeni albüm çalışmalırına girecez albümden önce halkı aydınlatalım üsteki yazılarıma dikkat edin ve arkadaşımız adana mimar sinan konserini anlatmış bu olay da doğrudur sahte hakan gürses yani adanalı olan volkan kılınç adlı sahtekar ve ona yardım sağlayan hakan gürses in eski yapımcısı uslu kanbay dır adanadaki sahtecilerin konseri tüm ulusal gazetelerde yerini almıştır gerçek hakan gürses gazetelerden halkı aydınlatmıştır ama bunun kaç kişiye ulaştığı meçhul bu konuyu tam olarak aydınlatmak lazım siz sevenlerden yardımcı olmanızı bekliyoruz ve benden başka kimseyle bağlantı kurmayın hakan gürses in yanında şuan ben varım ve numaramı yazdım ulaşmak isteyenleri hakan gürses lede görüştürebilirim gördüğünüz zaman zaten gerçek olduğunu ne kadar dürüst bi insan olduğunu anlarsınız...

Hakan Gürses in 3 tane albümü var ama piyasaya sahte bi Hakan Gürses attılar bunu yapanda hakan Gürses in eski yapımcısı uslu kanbay dır
ve ilk albümü çıkardığı günlerde 2 tane tv programına konuk olmuştur ama 2005 yılında sahte Hakan Gürses yani Volkan Kılınç adında bir sahtekar uslu kanbay tarafından yönlendiriyor
ve sizin sesiniz programına çıkan şahıs volkan kılınç adındaki dolandırıcıdır gerçek hakan gürses 1998-99 yıllarında m.ali erbilin sunduğu çarkıfelek ve Esra Özmenin programına konuk olmuştur.
yani sizin ateş püskürdüğünüz adam Hakan Gürses değildir hakan gürses hiçbir zaman

Müslüm Babanın oğlu olduğunu iddia etmemiştir
Müslüm Baba Hakan Gürses in ilk çıktığı yıllarda görüşmüşlerdir
fakat arada geçen zamnda Müslüm Baba o programda sahtesini tanıyamıdığından menajeri Nevzat Beyi programa bağlatmıştır
gerçek Hakan Gürses TGRT deki sizin sesiniz programına çıkmamıştır ve herzamn Müslüm Babaya saygı duymuştur
bunu herşekilde ıspat edebilirim Hakan Gürses çok efendi dürüst bir sanatçıdır ama piyasadaki sahtecilerden sakının bilmeden yargılamayın Hakan Gürses'i !!!!!
[/b]

harabe_gonul
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: antakya
MesajTarih: 02-Oca-2007 / 23:13    Mesaj konusu: Re: hakan gürses'in asıl gerçeği

kardeş verdiğin bilgiler için sağol

hakan gürses tarzındaki en efendi sanatçılardan biri ama bazıları taklitçi sahtekar diyerek hemen sanatçıyı karalamıştır Sad .ama verdiğin bilgilerle inşallah okuyanlar hakan gürses hakkında bi şeyler öğrenir ve nasıl birisi olduğunun farkına varırlar
tekrar sağol kardeş Smile

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
MesajTarih: 05-Oca-2007 / 21:22    Mesaj konusu: Re: hakan gürses'in asıl gerçeği

Eyvallah Cle_ Kardeşim bilgiler için..İnsanların özelliklede Lösemili kardeşlerimizin duygularıyla bu tür olaylarla oynanması gerçekten canımı acıtıyo..bizlerden bir tutam sevgi bekliyolar..Bu insanların vicdanlarını çok merak ediyorum...Rahat rahat uyuyobiliyolarmıdır..zannetmiyorum...Kendilerini şiddetle kınıyorum...

dervis55
Üye
Üye

MesajTarih: 29-Oca-2007 / 04:18    Mesaj konusu: Re: hakan gürses'in asıl gerçeği

evet helal olsun ben paylascaktim bunu sen yapmissin garibanin hakkini yediler bes kurus almadi 3 albumunden yaziktir günahtir ya yapanlari asacaksin aslinda ama devlet birsey ypmiyor ki yazik...
Kullanıcı profilini gör
halil-034
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: maziden bir yer
MesajTarih: 01-Nis-2007 / 18:23    Mesaj konusu: Re: hakan gürses'in asıl gerçeği

eywallah kardeş saolasın bilgilewr için ama forumda daha önce vardı bu konu

Bunları kimseye anlatamadım
Kullanıcı profilini gör
mahsun_kul_028
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
MesajTarih: 24-Nis-2007 / 15:15    Mesaj konusu: Re: hakan gürses'in asıl gerçeği

hakan gürses müslüm babadan sonra sevdiğim sanatçılar arasındadır yorumu gerçekten hoştur eger hakan abimize böyle bir yanlış yapıldıysa gerçekten yapanlar yaptıklarından utanmalıdırlar..

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: adana
MesajTarih: 24-Nis-2007 / 15:41    Mesaj konusu: Re: hakan gürses'in asıl gerçeği

saolasın gardas.bıldılerın.adanalı olarak uzgunum Crying or Very sad

bizbize yeteriz
alayına rest ceken adanalı
Kullanıcı profilini gör
fbfbfb_1907
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: adana kebap :)
MesajTarih: 05-Tem-2010 / 13:55    Mesaj konusu: Re: hakan gürses'in asıl gerçeği

muratelaldilar demiş ki:
saolasın gardas.bıldılerın.adanalı olarak uzgunum Crying or Very sad

Ne diye arayıp sorayım seni
ne diye bağlanıp seveyim seni
MUHİTTİN SEÇEN NE DİYE ARAYIP
Kullanıcı profilini gör
volkan917
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 20-Arl-2011 / 23:13    Mesaj konusu: Re: Cevap: hakan gürses'in asıl gerçeği

http://www.facebook.com/pages/hakan-g%c3%9crsese-yapılan-sahtekarlık/113701042047209 gercek hakan kose belgeleriyle.
57 saniye sonra eklenen mesaj:
http://www.facebook.com/pages/HAKAN-G%C3%9CRSESE-YAPILAN-SAHTEKARLIK/113701042047209
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Diğer Sanatçılarımız
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering