|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses'in Doğum Günü |
| Yazar |
Mesaj |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 07-May-2012 / 03:20 Mesaj konusu: [7 mayıs 2012] Dünya müslümcüler günü ve baba'nın doğum günü |
|
|
Bugün (7 Mayıs 2012) Müslüm Gürses'in doğum günü... Müslüm gürses bugün 59 yılı geride bırakıyor...
Biz Müslüm Gürses hayranlar olarak bu günü ''DÜNYA MÜSLÜM GÜRSES HAYRANLARI GÜNÜ'' olarak belirledik ve kutluyoruz..
| Alıntı: | Şanlıurfa'da hayata gözlerini açan Müslüm Gürses'in ilk sahne deneyimi 1968 yılında bir çay bahçesinde yaşadı...
Bir anda sevilen bir ses haline geldi ve ilk plağını 1969 yılında çıkardı.
1978-79 yıllarında bir konserden dönerken Tarsus-Adana yolunda büyük bir kaza geçirdi.. Öldü diye morga kaldırılan Müslüm Baba'da hayat belirtisi görülünce ameliyata alınıyor ve beynine koruyucu platin yerleştiriliyor. Bu nedenden dolayı Baba, zamanla Unutkanlık, yorgunluk, koku alma duyusu gibi bir çok engelle karşı karşıya kalmıştır.
1982'de hayat arkadaşı Muhterem Nur hanımefendiyle tanışan Gürses hala sonsuz sevgi ve saygı besleyen Muhterem Nur'la birlikte yaşamakta..
Müziğe 42 yılını veren Müslüm Gürses milyonlarca hayran kitlesine sahip ve seslendirdiği binlerce eserle Arabesk Müzik denildiğinde ilk akla gelen isimlerdendir...
|
Müslüm Baba'ya rahat, huzur ve sanat dolu uzun ömürler diliyorum. Allah eksikliğini göstermesin.
Tüm Müslüm Gürses severlerin dünya müslümcüler günü kutlu olsun.
GÖNLÜNÜZ GÖNLÜMÜZDÜR!..
Tebrik mesajlarınızı bu konuya yazabilirsiniz.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
En son Admin tarafından 10-Tem-2012 / 08:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
|
|
 |
|
|
ahmet4545
Üye

Kayıt: Sep 19, 2011 Mesajlar: 58 Nereden: MANİSA MERKEZ...
|
Tarih: 07-May-2012 / 03:34 Mesaj konusu: re: [7 mayıs 2012] dünya müslümcüler günü ve baba'nın doğum |
|
|
emegınıze yuregınıze saglık sevgılı müslüm babamıza allah uzun ömürler versin allah onu basımızdan eksik etmesin onun dedıgı gıbı nice mutlu yıllara saygılar kucak dolusu sevgiler
_________________ 03.03.2013
Kalbimizdesin.Müslüm.Baba |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 07-May-2012 / 04:14 Mesaj konusu: Re: re: [7 mayıs 2012] dünya müslümcüler günü ve baba'nın do |
|
|
müslüm gürsesin taklidi çok ama hepsini bi araya getirseniz bir müslüm gürses etmez onun için değerini var olduğu sürece bilmek lazım kolay kolay gelmez böyle sanatçılar,allah daha uzun ömürler versin, daha nice senelere yeni albümlerini görmek dileği ile inş.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
affetmem_seni65
Aktif Üye

Kayıt: Jan 07, 2011 Mesajlar: 333 Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
|
Tarih: 07-May-2012 / 14:06 Mesaj konusu: Re: re: [7 mayıs 2012] dünya müslümcüler günü ve baba'nın do |
|
|
Rabbim Müslüm Baba'ya ve Hanımı Muhterem Nur'a sağlıklı,hayırlı ömürler ve birliktelikler nasip etsin. Muslumcu gardaşlarımın temenni ve dualarına amin diyorum. Rock, pop, cazz biz Muslumculeri rahatsız etsede sevgimizden ve saygımızdan kesinlikle eksilen birşey yoktur çünkü biz sadece Müslüm Gürses dinleyicisi değiliz, herşeyimizle MUSLUMCU'yüz...
_________________ çok çektirdin bana azap
birgün vereceksin hesap
affetmem_seni zalim affetmem_seni!!!
"siteye ilk kayıt: dec 20,2004" |
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 07-May-2012 / 16:07 Mesaj konusu: Re: re: [7 mayıs 2012] dünya müslümcüler günü ve baba'nın do |
|
|
resimdeki tebrik yazısına aynen katılıyorum inşallah herşey gönlünce olur babanın herkezde bi emeği vardir diye düşünüyorum gerek yaşam tarzı gerek hayat tecrübesi baş tacı olmasını bilen güzel insana saygılar sevgiler ömrün uzun olsun MÜSLÜM BABA.
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
Kadir
Aktif Üye

|
Tarih: 08-May-2012 / 02:14 Mesaj konusu: Re: re: [7 mayıs 2012] dünya müslümcüler günü ve baba'nın do |
|
|
Arkadaslar bende burdan Babanin Dogum Gününü kutluyorum, allah uzuuuuun ve saglik dolu yillar nasip eder insaallah...
yalniz yanlis hatirlamiyorsam Müslüm Baba 1953 dogumlu diye Nüfus ta kaydi gecsede Babasi onu üc yas büyük göstermistir yani aslinda 1956 dogumludur...Bunu bir Programda kendi agzindan duydugumu biliyorum ama hangi Program ve Kanal oldugunu hatirlamiyorum...yani babamiz 56 yasinda...
|
|
|
|
 |
adem_reis78
Aktif Üye

|
Tarih: 08-May-2012 / 06:15 Mesaj konusu: Re: re: [7 mayıs 2012] dünya müslümcüler günü ve baba'nın do |
|
|
http://www..... babanın resmi fan sayfasında söylenen şey babanın 05 temmuzda doğmuş olmasıdır sizce durumun aslı varmıdır tam bilgiverebilecek olan kişiler varmı ????
_________________ Kimbilir kaç seven sabah bekliyor.. |
|
|
|
 |
affetmem_seni65
Aktif Üye

Kayıt: Jan 07, 2011 Mesajlar: 333 Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
|
Tarih: 08-May-2012 / 15:06 Mesaj konusu: Cevap: Re: re: [7 mayıs 2012] dünya müslümcüler günü ve baba |
|
|
| adem_reis78 demiş ki: | | http://www..... babanın resmi fan sayfasında söylenen şey babanın 05 temmuzda doğmuş olmasıdır sizce durumun aslı varmıdır tam bilgiverebilecek olan kişiler varmı ???? |
Evet bende bu konuya takıldım, birde resmi fan sayfası konusuna bir açıklık getirirseniz iyi olur, neye göre kime göre resmi...
_________________ çok çektirdin bana azap
birgün vereceksin hesap
affetmem_seni zalim affetmem_seni!!!
"siteye ilk kayıt: dec 20,2004" |
|
|
|
 |
abdi

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 10-May-2012 / 03:58 Mesaj konusu: re: cevap: re: re: [7 mayıs 2012] dünya müslümcüler günü ve |
|
|
allah babaya cok uzun ömür verir insallah.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |
atasayar

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 10-May-2012 / 16:42 Mesaj konusu: Cevap: Re: re: [7 mayıs 2012] dünya müslümcüler günü ve baba |
|
|
| affetmem_seni65 demiş ki: | | adem_reis78 demiş ki: | | http://www..... babanın resmi fan sayfasında söylenen şey babanın 05 temmuzda doğmuş olmasıdır sizce durumun aslı varmıdır tam bilgiverebilecek olan kişiler varmı ???? |
Evet bende bu konuya takıldım, birde resmi fan sayfası konusuna bir açıklık getirirseniz iyi olur, neye göre kime göre resmi...
|
Evet Normalde Babanın Kimliğinde Doğum TArihi 05/07/1953 Yazıyo, Ayrıca Doğum yeri Fıstıközü Olduğunu Bİliyoruz Fakat Kimlikte Fıstıközü Diye Yazmıyo BU Köyün Eski İsmi Olan Tisa Olarak Geçiyor..
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |