|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Diğer Sanatçılarımız |
| Yazar |
Mesaj |
BabaYorgunEvlat
Üye

|
Tarih: 29-Hzr-2011 / 23:26 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
Ferdi tayfuru kesinlikle dinlemem ve ferdi tayfurunnnn şarkılardaki ağlamaklı sesinden hiç birşey anlamadım bize ferdi tayfur gibi ağlayan değil müslüm baba gibi içimizi ağlatan biri lazımdı arabeskin anlam dünyası ve arabeskin kralı müslüm babadır müslüm babanın en kötü şarkısı bile ferdi tayfurun en iyi şarkısıyla eş değerdedir Müslüm babanın etkileyici ses tonu ve şarkılarındaki o şarkıyı yaşayışı ve bütünlüğü hangi sanatçıda var müslüm baba her zaman önde...
|
|
|
|
 |
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye

|
Tarih: 30-Hzr-2011 / 04:07 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
şöyle düşün kardeş her arabeskçinin söyleyiş tarzı sitili ayrıdır ama Müslüm Gürses bir başkadır bizim için ama dedigim gibi her arabeskçinin bir okuyuş tarzı vardır ve eminimki arkadaşlar ve abilerim bana destek olacaktır
Müslüm Gürses Ayrıdır Eyvallah...
_________________ Küstürdün Gönlümü Güldüremedin... |
|
|
|
 |
geceler45
Üye

|
Tarih: 30-Hzr-2011 / 12:58 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
Ferdi Tayfur ağlayarak söylemez bu yanlıştan bir defa kurtulmak lazım,İbrahim Tatlıses'in eski şarkılarına baktığınızda o şarkılarında bu tür nameler vardır.Müslüm Gürses çok iyi bir yorumcudur mükemmeldir bunu asla tartışmamak lazım ama bazı kesimlerde sesi kalın der dinleyemez ilk başta,ama sonradan dinlemeye başladıklarında bu ön yargı kaybolur sesine bağlanır,anlayacağınız hepsinin kendi çapında yorumu farklıdır.
|
|
|
|
 |
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye

|
Tarih: 01-Tem-2011 / 04:55 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
| geceler45 demiş ki: | | Ferdi Tayfur ağlayarak söylemez bu yanlıştan bir defa kurtulmak lazım,İbrahim Tatlıses'in eski şarkılarına baktığınızda o şarkılarında bu tür nameler vardır.Müslüm Gürses çok iyi bir yorumcudur mükemmeldir bunu asla tartışmamak lazım ama bazı kesimlerde sesi kalın der dinleyemez ilk başta,ama sonradan dinlemeye başladıklarında bu ön yargı kaybolur sesine bağlanır,anlayacağınız hepsinin kendi çapında yorumu farklıdır. | tabiki herkezin söyleyiş tarzı ayrıdır kardeş bundan hiç şüpen olmsın eyvallah....
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 03-Tem-2011 / 05:58 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
Arkadaşlar burası Ferdi Tayfur konusu. Müslümcü forumlardında Ferdi Tayfur başlıklı konun altında gövde gösterisi misali mesajlar uygunsuz ve saçma kaçar. O nedenle bazı mesajları siliyorum.
Elbette ki Müslüm Gürses sitesinde Müslüm Gürses, Ferdi Tayfur'dan daha çok sevilecek ve övülecektir.
Aynı Şekilde Ferdi Tayfur sitelerinde de Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses'ten daha çok sevilip övülecektir.
Bu konu Ferdi Tayfur ile ilgili olumlu/olumsuz görüş ve eleştiriler için açılmıştır.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
geceler45
Üye

|
Tarih: 03-Tem-2011 / 16:46 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
Burada gövde gösterisi yapılmadı ben Müslüm Gürses'i ne kadar çok sevdiğimi ve dinlediğimi yazdım,fakat yorumum silinmiş,hakaret türü sözcükler olsa ki öyle şeyleri sevmem,haklısınız derim.
|
|
|
|
 |
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye

|
Tarih: 03-Tem-2011 / 17:50 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
Kardeş bilal abi bi yandan çok haklı tabi Müslüm Gürses sitesi ayrıdır Ferdi tayfur sitelerindede en çok ferdi tayfur tutulur o yönden silinmesi iyi olmuş Müslüm Gürses ayrıca Büyük bir sanatçıdır eyvallah.....
|
|
|
 |
BabaYorgunEvlat
Üye

|
Tarih: 04-Tem-2011 / 00:20 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
Tabiki Müslüm gürses büyük bir sanatçıdır ama ferdi tayfurun sitelerindede ferdi tayfur olabilir ama önemli olan genel forumlardaki oran bizde onu söyledik biz müslüm babanın hastasıyız sonuna kadar sadece ferdi tayfur konusu neden açıldı biz ona pek anlam veremiyoruz yani bu site müslüm gürses'in fan sayfasıysa eğer ferdi tayfurun hayatını filmlerini anlatmanın bi lüzumu yok diyorum ...
|
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 04-Tem-2011 / 05:43 Mesaj konusu: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
| geceler45 demiş ki: | | Burada gövde gösterisi yapılmadı ben Müslüm Gürses'i ne kadar çok sevdiğimi ve dinlediğimi yazdım,fakat yorumum silinmiş,hakaret türü sözcükler olsa ki öyle şeyleri sevmem,haklısınız derim. |
Hiç birinde hakaret yoktu, fakat konu içeriğine uygun değildi. Müslüm Gürses forumlarının ilgili kategorilerinde Müslüm Baba adına yeni konu açıp (veya ilgili konular) Müslüm Gürses'e olan sevgini dile getirebilirsin.
| BabaYorgunEvlat demiş ki: | | Tabiki Müslüm gürses büyük bir sanatçıdır ama ferdi tayfurun sitelerindede ferdi tayfur olabilir ama önemli olan genel forumlardaki oran bizde onu söyledik biz müslüm babanın hastasıyız sonuna kadar sadece ferdi tayfur konusu neden açıldı biz ona pek anlam veremiyoruz yani bu site müslüm gürses'in fan sayfasıysa eğer ferdi tayfurun hayatını filmlerini anlatmanın bi lüzumu yok diyorum ... |
Diğer Sanatçılarımız kategorisi altında sadece Ferdi Tayfur değil diğer bir çok sanatçımızın, belki de bir çoğumuzun ismini bilmediği sanatçıların da konusu var.
Öğrenelim, kültürümüz artsın. Bilenler de yorumlarını dile getirsin diye var kardeş.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
adem_reis78
Aktif Üye

|
Tarih: 07-Tem-2011 / 14:33 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
ben ferdi abiyi dinlerim 100 de30 şarkılarını bilirim ama benim için müslüm gürses,selahattin özdemir,hakkı bulut,göhkan güney,hakan taşıyan,yunus bülbül aslarının önüne gecemez eyv
_________________ Kimbilir kaç seven sabah bekliyor.. |
|
|
|
 |
abdi
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 10-Tem-2011 / 13:40 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
o arabeskin abisidir ancak babasi degildir.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |
BabaYorgunEvlat
Üye

|
Tarih: 12-Tem-2011 / 14:15 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
Bence Genel Forumlardaki tartışmalara baklım hepsinde hiç dinlemeyen kişiler bile bir şarkısını bilir müslüm babanın onun için bu forumlardada müslüm baba her ortamda her platformda bir numaradır tabiki ferdi tayfuru da dinlemem hiç sevmem ayrıcada kendi ağlamaklı sesinden bir şey anlamıyoruz ferdi tayfur sayfasında müslüm gürses konusunun açılacagını pek sanmıyorum çünkü çekememezlik oluyor gerçekten ferdi tayfur filmlere konu olan bir sanatçıdır bence filmlerdeki reklamlarıyla ön plana çıkmıştır müslüm gürses'in konserleri hayatı hayranları sevgi kitlesi herşeyi anlatıyor bazen sözler değil gözler herşeyi anlatır... 
|
|
|
|
 |
karakartal82
Üye

|
Tarih: 13-Tem-2011 / 17:17 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
Ferdi Tayfur saygı duyulacak sanatçıdır.müslüm babadan sonra dinlediğim ikinci sanatçıdır.çoğu şarkılarını bilirim gerçekten on numara şarkıları vardır bunu kimse inkar edemez.ayrıca filmleride mekemmel.
_________________ Öyle Dünya İsterim ki Bu Dünyadan Uzak Olsun..! |
|
|
|
 |