|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Albümleri ve Şarkı Sözleri |
| Yazar |
Mesaj |
snare
Aktif Üye

|
Tarih: 23-Şub-2009 / 15:31 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
acık sölemek gerekirse begendim denilemez ama müslüm baba yine bizim bas tacımızdır yine bizim gönlümüzün sultanıdır eyv
_________________ kendimi kimseye anlatamadım...... |
|
|
|
 |
taruz
Fanatik Üye

|
Tarih: 23-Şub-2009 / 20:32 Mesaj konusu: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
Ben genel olarak albümü beğendim hatta baya hoşuma da gitti
şarkı olarak sıralarsak
benim meselem bence süper olmuş en beğenmediğim de senden vazgeçmem oldu
tutamıyorum zamanı bence çok hoş olmuş
itirazım var iyi
gönül güzel
sarıl bana güzel
vazgeçtim güzel
benim meselem güzel
sorma güzel
senden vazgeçmem hoş olmamış
bu şehirde yaşanmaz iyi
_________________ baba müslümcü |
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 24-Şub-2009 / 09:28 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
| taruz demiş ki: | Ben genel olarak albümü beğendim hatta baya hoşuma da gitti
şarkı olarak sıralarsak
benim meselem bence süper olmuş en beğenmediğim de senden vazgeçmem oldu
tutamıyorum zamanı bence çok hoş olmuş
itirazım var iyi
gönül güzel
sarıl bana güzel
vazgeçtim güzel
benim meselem güzel
sorma güzel
senden vazgeçmem hoş olmamış
bu şehirde yaşanmaz iyi |
hemen hemen aynı düşünüyoruz abi. bende Hit parçamız senden vazgeçmem'i beğenmedim.tutamıyorum zamanı,gönül,sarıl bana süper olmuş.. benim meselem'in müziği süper olmuş
_________________ Sev bütün insanları say bütün insanları
Kin gitme unut gitsin geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat |
|
|
|
 |
sahinbaba
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 25-Şub-2009 / 09:27 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
bence herseye ragmen guzel olmus yanlizca eski sarkilarinin seciminde hata yapilmis keske meselem sarkisini okumasaydi keza bu sehide yasanmaz ve itirazim var mesela yaranamadim sarkisini yeniden soyleyebilirdi ve guzel bir turk sanat muziyi koyabilirdi albumune ama onemli deyil o yinede bizim babamiz babaya selam damara devam... NE MUTLU MUSLUMCUYUM DIYENE.
|
|
|
|
 |
zekibaba
Üye

|
Tarih: 25-Şub-2009 / 10:57 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
babaya gerçekden artık anlam veremiyorum bu ne şarkılar bu nasıl yorumlar
artık müslüm gürses arabesk olarak kalmalı bi kenara çekilmeli bize eski şarkıları yeter
_________________ Sonumuz Ayrılmakmış... |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 26-Şub-2009 / 19:48 Mesaj konusu: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
eveeeeeet arkadaşlar bende nihayet işten güçten fırsat bulup babanın albümünü aldım dün akşam ve bu sabah bol bol dinledim eski şarkılardan sadece meselemi beğendim ilk girişi güzel yapmışlar nostaljik bir hava veriyor insana meselem şarkısı benim çok hoşuma gitti diğer eskileri beğenmedim yeni okuduğu şarkılarda vazgeçtim biraz sırıtmış baba sanki şarkıda çok ağır kalmış gibi ama diğer şarkıları çok beğendim gerçektende baba güzel yorumlamış zaten albüm 1 haftada 40 bin satmış ona göre düşünün bence eski şarkıları hiç okumasa daha iyi olurdu yeni şarkıları eskilerden daha güzel okumuş ve daha güzel yakışmış bu arada albümü aldıktan sonra ömerin (babacan) yanına gittim çayını içtim güzel çay demliyor ömer tavsiye ederim 
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
mustafabergen
Üye

|
Tarih: 26-Şub-2009 / 23:20 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
Bence Orta Halli Bi Albüm Olmuş.. Aşk Tesadüfleri Severin Yanında Süper...
_________________ Bu alana reklam verebilirsiniz  |
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 27-Şub-2009 / 03:11 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
| karaaliler demiş ki: | arada albümü aldıktan sonra ömerin (babacan) yanına gittim çayını içtim güzel çay demliyor ömer tavsiye ederim  |
mekanımıza gelen herkese ikram edecek birşeyimiz vardır cok şükür.
her daim beklerim.
yüce yaradan kapımızdan misafir eksikligini göstermesin.
eyvallahh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
4babafan4
Üye

|
Tarih: 27-Şub-2009 / 19:47 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
| karaaliler demiş ki: | | eveeeeeet arkadaşlar bende nihayet işten güçten fırsat bulup babanın albümünü aldım dün akşam ve bu sabah bol bol dinledim eski şarkılardan sadece meselemi beğendim ilk girişi güzel yapmışlar nostaljik bir hava veriyor insana meselem şarkısı benim çok hoşuma gitti diğer eskileri beğenmedim yeni okuduğu şarkılarda vazgeçtim biraz sırıtmış baba sanki şarkıda çok ağır kalmış gibi |
vazgeçttimi değişik okumuş baba süper bir yorum kabiliyeti var yaşı ilerlesede bu değişmiyor
|
|
|
|
 |
damarist06
Aktif Üye

|
Tarih: 27-Şub-2009 / 21:36 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
berbat bi albüm baba tarzının dışına cıktıkça bizi üzüyor..
|
|
|
|
 |
ahmet42
Üye

|
Tarih: 28-Şub-2009 / 01:09 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
kardesim baba sölemis ya her türlü dinlerim onunu sesini duymak bile rahatlatıyo beni babaya selam olsun..........
|
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 28-Şub-2009 / 23:37 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
bugün saat 11.00'da kral tv'de tutamıyorum zamanı klibi yayınlanmaya başladı... izledim..beğendim...
_________________ Sev bütün insanları say bütün insanları
Kin gitme unut gitsin geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat |
|
|
|
 |
akreq55
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 01-Mar-2009 / 01:19 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık albümü yorumlarınız |
|
|
son albüm iyi değildi yani bu aşikar...
|
|
|
|
 |